GIMNAZIJSKA PUB KVIZ EKIPA “2PAC MANJE 3” UŠLA U FINALE NKL U ŠIBENIKU

Kao što smo već izvještavali, Kviz udruga Šibenik već drugu godinu zaredom u suradnji s partnerskim institucijama, udrugama i građanima organizira Nacionalnu kviz ligu za srednjoškolce. Sudjeluju srednjoškolske pub kviz ekipe iz Republike Hrvatske i iz inozemnih škola koje rade po hrvatskom planu i programu.
Podsjećamo, prošle školske godine naša ekipa Talesova unučad izborila je sudjelovanje u finalu šibenske kviz lige održanom početkom mjeseca ožujka 2023. godine.
Ove godine se šibenska kvizaška priča nastavila. Na regularnom natjecanju sudjelovalo je ukupno 290 ekipa, online ili uživo. Ekipe su podijeljene u deset divizija, po geografskom ključu, a dvije najbolje ekipe iz svake divizije idu u finale koje se održava uživo u Šibeniku. Iz GfGM-a Posušje sudjelovalo je pet ekipa: Gazda poslovi, 2pac manje 3, Mika, Lavovi i Gajeva tilda. Nakon održanog zadnjeg, osmog kola 15. veljače 2024. godine dobili smo 20 finalista. Ekipa 2pac manje 3 istakla se znanjem i našla na prvom mjestu u svojoj diviziji, nazvanoj A.B. Šimić! Kroz svih osam natjecateljskih kola bodovno su bili pri vrhu što je rezultiralo zasluženim osvajanjem prvog mjesta u diviziji. Članovi ekipe 2pac manje 3 su: Petra Begić 3.d, Ante Budimir 4.a, Ana Ćesić (S) 3.a, Ana Miličević 3.d i Filip Oreč 4.a. Iskrene čestitke i želimo im prije svega dobru zabavu a onda i uspjeh na finalnom natjecanju u Šibeniku! Inače, proktor za pretfinalno natjecanje u našoj školi je prof. Sanja Crnogorac-Sitarski.

loading