MATURANTI GfGM-a na Dubrovnik EXPO smotri!

U četvrtak 26. listopada 2023. godine u Studentskom domu Dubrovnik svečano je otvoren Dubrovnik EXPO 23, centralni događaj međusektorske suradnje u području obrazovanja. Riječ je o događaju koji organizira Centar za karijere mladih već treći put te na jednom mjestu okuplja obrazovne institucije, centre izvrsnosti, gospodarstvenike, europske institucije i nadležna ministarstva. EXPO Dubrovnik 23 predstavlja priliku za razmjenu znanja i iskustava između različitih sektora i institucija, promicanje obrazovanja te poticanje inovacija i suradnje.
Tridesetak učenika maturantskih odjela Gimnazije sudjelovalo je u dvodnevnom programu Dubrovnik EXPO 23. Na ovo događanje pratile su ih profesorice matematike i informatike Ana Katarina Bonić (razrednica 4.b) i Magdalena Bešlić.
Radi se o odličnom programu na kojem mladi upoznaju različite fakultete, projekte i druge obrazovne mogućnosti što im olakšava usmjeravanje na željeni profesionalni put. Zahvaljujući organizatorima maturanti su imali priliku, osim sudjelovanja na EXPO smotri, obići Stari grad, dubrovačke zidine i gradske muzeje.

loading