ŠKOLSKO NATJECANJE KVIZ ZNANJA IZ OPĆE KULTURE

 

U srijedu 18. ožujka 2024. godine održano je školsko natjecanje Kviz znanja iz opće kulture za članove pub kviz sekcije ali i ostale učenike naše škole koji su željeli provjeriti svoje opće znanje – danas jako dobro popularizirano kroz održavanje pub kvizova diljem regije. Kviz pitanja za školsko natjecanje pripremio je prof. Slaven Žužul.

Sudjelovalo je ukupno 42 učenika od prvog do četvrtog razreda gimnazije. Prepoznali smo neke učenike nižih razreda koji će se sigurno istaknuti sljedećih školskih godina, a ove godine ipak su se najboljima pokazali maturanti. Prvo mjesto osvojio je Ante Budimir iz 4.a, drugo Jelena Čamber iz 4.b i treće mjesto Matea Leko iz 4.a. Ante i Jelena idu na županijsko natjecanje Kviz znanja iz opće kulture – Ljupko u Gimnaziji Ljubuški, odnosno kvizaško natjecanje srednjih škola ŽZH koje se održava već sutra. Čestitamo pobjednicima od srca i želimo im puno sreće u Ljubuškom!

Znanje pomaže razumijevanju, razumijevanje pomaže ljubavi, ljubav pomaže strpljenju, a strpljenje pomaže miru.“ Konfucije

loading