IZLOŽBA PLAKATA „HRVATSKI BANOVI“

U utorak, 12. prosinca 2017. godine, učenici prof. Ljilje Čutura pripremili su 14. po redu izložbu plakata, ovaj put na temu „Hrvatski banovi na području Bosne i Hercegovine i Hrvatske“. Učenici su među 41 izrađenim plakatom odabrali tridesetak ponajboljih i postavili ih na zidove učionice te pripremili izložbu, koju su kroz dva školska sata mogli pogledati zainteresirani učenici i djelatnici škole.

U izradi plakata sudjelovali su učenici svih odjela prvog i drugog razreda, dok su se tehničkom pripremom, odnosno uređivanjem učionice za izložbu pobrinuli učenici 1.c odjela. Radove su pohvalili svi posjetitelji i ljubitelji ovakvog izričaja, a gledateljstvo se složilo kako je plakat učenica Josipe Karamatić i Lucije Karamatić iz 2.c najbolji.

Ovakav vid obogaćivanja nastavnog procesa svakako je dobrodošao jer potiče učenike na intenzivnije uključivanje u predmetnu nastavu. Stoga ih podržavamo i očekujemo neke sljedeće s novom tematikom i maštovitim plakatima. Kako slika uvijek govori više od riječi, pripremili smo fotografski album izložbe.

Slike

 

loading