Donacija iz Njemačke

Tijekom mjeseca studenog u našu školu stigla je donacija iz škole International School Neustadt iz Njemačke, a koja je u vlasništvu Švicarske kompanije SBW Haus des Lernes. Naime, direktor spomenute škole je gospodin Vjeko Kovač, rodom iz Posušja (brat naše profesorice Ana Katarine Bonić) i koji je ponudio ovu donaciju. Organizirali smo prijevoz, a stolice je iz Njemačke besplatno dovezla firma Srećković d.o.o. iz Posušja. Radi se o 179 komada stolica, različitih veličina, odnosno i za učenike srednjih i osnovnih škola, ali i za djecu vrtićke dobi. One za srednju školu poslužit će učenicima naših dviju srednjih škola dok ćemo stolice za manje uzraste proslijediti osnovnim školama i dječjim vrtićima s područja općine Posušje.

Direktor Kovač je napomenuo da će biti još donacija, a mi se također nadamo da je ovo početak jedne uspješne suradnje i da će je biti i na drugim poljima.

Hvala direktoru Kovaču koji se sjetio naše škole, hvala gospodinu Srećku Dragoji, vlasniku prijevozničke firme Srećković d.o.o. koji je besplatno dovezao stolice, a hvala i učenicima strukovne škole koji su pomogli pri istovaru stolica.

loading