ANTE BUDIMIR I IVAN LEKO IZ 4.A IZRADILI PROJEKT “ZERO WASTE ART”

Zahvaljujući obuci za mlade “Jačanje kapaciteta mladih za pisanje i provedbu projekata u Županiji Zapadnohercegovačkoj” maturanti Ivan Leko i Ante Budimir iz 4.a izradili su projekt “Zero waste art” s osnovnom idejom promicanja ekološke osviještenosti kod mladih uspostavom infrastrukture za odlaganje otpada. U projekt bi raznim aktivnostima bile uključene i školske sekcije. Dana 18. prosinca 2023. godine ministar prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša Zvonimir Širić uručio im je certifikat o sudjelovanju na obuci.
Ovom obukom Ured Vlade ŽZH za europske integracije prvenstveno nastoji ojačati suradnju s mladima s posebnim naglaskom na izgradnju i jačanje kapaciteta u planiranju, pisanju, pripremi i provedbi projekata kako bi bili što spremniji za učinkovito korištenje dostupnih sredstava iz programa i fondova EU.
Obuke su održane u razdoblju od 25. rujna do 31. listopada 2023. godine na prostoru Županije Zapadnohercegovačke, a Ante i Ivan uskoro kreću u realizaciju projekta koji bi trebao biti dovršen za šest mjeseci. Želimo im sreću i uspjeh u radu na odlično osmišljenom projektu.

loading