DANI KRUHA U NAŠOJ ŠKOLI

Nakon prošlogodišnje stanke tradicionalna manifestacija Dani kruha vraća se u našu školu. Iznimno joj se radujemo pogotovo jer se radi o jubilarnoj desetoj po redu proslavi zahvalnosti za plodove zemlje.

Gimnazijski četvrtaši predstavit će se svojim izložbenim stolovima i umijećem u tradicionalnim sportskim disciplinama. Kako bismo ovaj jubilej pamtili po dobroj i veseloj zabavi, maturantima će se u igrama pridružiti i njihovi profesori te odmjeriti svoje fizičke i psihičke snage s mladim naraštajem.

Pozivamo naše učenike, roditelje, djelatnike i ostale mještane da dođu uživati u delicijama i eksponatima maturantskih izložbenih stolova i bodriti svoje favorite u sportskom natjecanju. Neće nedostajati ni gange niti brojke, za to će se pobrinuti naše učenice, članice HKUD „Fra Petar Bakula Posušje“.

Tko je jači u obaranju ruke, potezanju konopa i potezanju klipa, precizniji u gađanju “posuške alke”, spretniji u utrci u vrećama te što ćemo pronaći na izložbenim stolovima 4.A i 4.B odjela, dođite vidjeti u srijedu 13. listopada u 16.15 sati u Gradskoj sportskoj dvorani Posušje.

loading