UČENICE GfGM-A VOLONTIRALE NA DANIMA NARCISA

Udruga „Narcis” obilježila je u našoj županiji manifestaciju Dani narcisa i to 21.3. u Širokom Brijegu, 22.3. u Grudama i Posušju, a u Ljubuškom 8.3. na Međunarodni dan žena. Udruga žena liječenih od karcinoma dojke Narcis osnovana je 2003. u Širokom Brijegu a osnovni cilj udruge je ukazati na važnost prevencije i ranog otkrivanja raka dojke.

Na ovoj manifestaciji žene odjevene u ružičasto dijelile su dobronamjernim prolaznicima narcise te na taj način prikupljale dobrovoljna novčana sredstva koja rad udruge čine mogućim. Naime, Udruga nema konkretan i redovit priljev novca potreban za aktivnosti kojima se pruža podrška ženama oboljelima od karcinoma.

U Posušju na Trgu hrvatskih branitelja okupile su se članice Udruge, a volonterskim sudjelovanjem podržale su ih učenice GfGM-a:

  • Ivana Bešlić, Maja Bošnjak, Franka Sabljo i Lana Pavković iz 2.a
  • Ana Ćesić (S), Mihaela Milas, Josipa Gavran i Antonela Sesar iz 3.a
  • Mia Bago, Lea Pirić, Tea Vlašić i Leona Senjak iz 3.c.

Navedene učenice su uz volonterski rad događaj popratile i fotografskim aparatom kao članice medijske sekcije GfGM-a. Autorica pozadinske fotografije je također članica medijske sekcije Jelena Lebo iz 3.a. Sve pohvale našim curama na humanitarnoj osviještenosti i poduzetničkom duhu!

 

loading