ZAVRŠENE OPĆINSKE SPORTSKE IGRE!

Međuškolsko sportsko natjecanje na razini općine Posušje održano je 25. i 27. ožujka 2024. godine, a pobjednici će sudjelovati na 23. županijskim športskim igrama za osnovne i srednje škole – natjecanje u ekipnim sportovima održat će se u Širokom Brijegu 26. travnja, a natjecanje iz atletike 3. svibnja na stadionu Babovac u Ljubuškom.

Gimnazijalci će našu općinu predstavljati u sljedećim disciplinama:

Stolni tenis: Andrea Mandurić 3.a, Marko Penava 3.d i Ivan Galić 3.d

Šah: Sanja Đerek 4.a

Odbojka (Ž): Leonarda Bešlić 2.a, Petra Čutura 2.a, Lana Pavković 2.b, Nina Matković 2.c, Ana Ćesić (M) 3.a, Josipa Gavran 3.a, Anđela Knezović 3.a, Anamarija Landeka 3.a, Petra Leko 3.a, Andrea Mandurić 3.a, Sanja Đerek 4.a i Lucija Biško 4.a.

Naši sportski rivali iz Srednje strukovne škole ove su godine „pobrali lovorike“ u nogometu, košarci i rukometu na čemu upućujemo iskrene čestitke kao i svim navijačima koji su svoje ekipe zdušno i srčano bodrili.

Učenike su za ovo natjecanje pripremali profesori TZK Marijana Vranjković i Ivan Kovač, a fotografije i videa s natjecanja pripremile su članice medijske sekcije Ana Miličević 3.d, Lana Petrović 3.d, Antonela Sesar 3.a, Ana Landeka 3.a i Anamarija Landeka 3.a koje možete vidjeti na službenoj facebook stranici škole Grgur Posuški i instagram profilu Gimnazije fra Grga Martića.

Čestitke svim sudionicima na sportskom duhu, a pobjednicima u svim disciplinama želimo puno  uspjeha, snage i malo sportske sreće na 23. županijskim športskim igrama!

 

loading